Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις εώς 90% σε πάνω από 3400 τίτλους στο GOG Summer Sale

*
Ξεκίνησε το GOG Summer Sale, με εκπτώσεις που πλησιάζουν εώς και 90% σε πάνω από 3400 τίτλους. Επιπλέον, για τις επόμενες 48 ώρες τρέχουν exclusive game + DLC deals, όπως αυτό του Dying Light: Premium Edition, που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε έκπτωση 75% και η τιμή του διαμορφώνεται στα €24,99.

Άλλοι γνωστοί τίτλοι που βρίσκονται σε έκπτωση είναι το The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition στα €10, το Grim Dawn Definitive Edition στα €21,89 , το No Man's Sky στα €29,99 και Disco Elysium - The Final Cut στα €25,99.

Περισσότερα Flash Deals θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, οπότε ελέγξτε το GOG Store για να τσιμπήσετε σε προσιτή τιμή ένα παιχνίδι που σας κίνησε το ενδιαφέρον.
Το Summer Sale του GOG θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*